ginaargemir.com | Avís legal, privacitat i cookies
Gina Argemir es una artista, músico, escritora y realizadora audiovisual barcelonesa. Ha editado dos EP de rock: "Roig" (2019) y "Sutra" (2019) y ha publicado tres libros: "Poemari de l'amor antròpic" (2020), "La Posibilidad" (novela psicológica, 2018) y "Desenamorare es fácil, si sabes cómo" (manual de autoayuda, escrito bajo el pseudónimo de Salma W: Ferrari, 2017). Es la realizadora de todos sus videoclips.
música, arte, artista, cantante, escritora, realizador audiovisual, Catalunya, Barcelona, España
16938
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16938,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

AVÍS LEGAL, PRIVACITAT I COOKIES

 

IDENTIFICACIÓ I TITULARITAT

 

Lleis i normes! Normes i Lleis! Tinc el dret d’informar-te que el site ginaargemir.com està gestionat per mi, Gina Argemir i Martinez amb DNI 44011513R i domicili a Catalunya. Declaro que és un site per a l’entreteniment i comercial.

 

RESPONSABILITAT

 

Això sí, jo, com a gestora del site, no em faig responsable de les conseqüències legals o morals de la informació publicada al meu web de la que no en sóc autora (p.e. dels retuits insertats). Responsabilitzar-me dels meus errors ja és un prou pes.

 

PROTECCIÓ, CESSIÓ I SEGURETAT DE LES DADES

 

No penso crear un fitxer de dades personals amb aquella informació  que, sobre tu, em facis arribar si omples el formulari de contacte del meu web (adreça de correu electrònic, nom i cognoms, adreça o telèfon, o el que sigui que m’expliquis de tu, com per exemple, si tens guardat un pecat capital per cada dia de la setmana). Tampoc cediré a ningú les teves dades personals.

 

Si compres llibres o CD meus a través del formulari del meu web, t’informo que, per motius fiscals, em veuré obligada a guardar algunes dades teves (nom i cognoms, adreça, què has comprat i quant t’ha costat). Hauré de guardar les teves dades durant quatre anys. Passats aquests anys, eliminaré les teves dades i el meu record de tu.

 

ÚS DE COOKIES I FITXER D’ACTIVITAT

 

Utilitzo cookies quan navegueu pel meu lloc web per registrar la vostra activitat i saber quants minuts hi passeu, què us entreté més o menys, quina pàgina us avorreix o quina us posa calent. D’aquesta manera puc saber si els continguts que us ofereixo són potents o més val que plegui.

 

Aquestes cookies només associen la vostra activitat amb un usuari anònim i IP. No em donen cap informació personal vostra. No puc ni vull saber qui sou, per molt que us estimi.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

El meu web utilitza Google Analytics, un servei ofert per Google, Inc.. Google Analytics fa servir cookies que envien la informació a servidors ubicats als Estats Units. T’aviso que Google podria passar aquesta informació a tercers si així li obligués la legislació nord-americana. Però tranqui: if you are a good citizen, there’s nothing to be scared of!

 

HOSTING

 

Tinc el web allotjat en els servidors de l’empresa CDmon.

 

POLÍTICA ANTI-SPAM

 

Odio l’spam i per aquest motiu mai t’enviaré mails promocionals o informatius a no ser que tu m’ho demanis expressament.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

 

Crec en la promoció de l’accés i l’intercanvi de la cultura. Per tant, si ets una persona particular que no usaràs la meva obra per a finalitats comercials o polítiques, pots reproduir obres meves sempre que citis expressament que jo en sóc l’autora, la mare de la criatura. Puc demanar-te un favor? Si reprodueixes obres meves m’agradaria que me n’informessis, contactant-me via el formulari de contacte d’aquest web.

Tot i això, les meves creacions estan registrades al Registre de la Propietat Intel·lectual de Barcelona. Vull protegir els meus drets en cas que la meva obra sigui reproduïda per recolzar una causa odiosa.

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Si tu i jo tinguéssim algun rifirrafe i fóssim incapaços de solucionar-ho entre tots dos, la darrera paraula la tindrà la legislació espanyola, demà, l’estrictament catalana.